Pikavippi

Pikavippi

Pikavippi on nopea ja helposti haettava pieni laina. Pikavippiä haetaan yleensä, kun lainatarve on muutamasta sadasta eurosta noin 1000 euroon saakka. Pikavippiä varten hakijan ei tarvitse hankkia takausta tai muita vakuuksia, mikä nopeuttaa lainaprosessia huomattavasti. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa alustavan lainapäätöksen heti ja jos kaikki on kunnossa laina maksetaan hakijalle saman päivän aikana. Nopeimmillaan laina siirtyy asiakkaan käyttöön jopa 5 minuutissa.

Lue myös Ylen artikkeli pikavippimarkkinoiden muutoksista

 

Pikavippi netistä

Lainapalvelut asettavat lainalle aina omat ehtonsa. Yleisesti ottaen hakijalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, puhtaita luottotietoja, riittävää maksukykyä sekä Suomen kansalaisuutta. Lainaa voi verkosta hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa maksuttomalla hakemuksella. Suomen lain edellyttämällä tavalla, myönnetty laina voidaan maksaa asiakkaalle kello 7.00 – 23.00 välisenä aikana.

💡 Vinkki: Varmalaina.fi – palvelu esittelee, mihin käyttöön pikavippi kannattaa hakea.

 

Pikavippi maksetaan nopeasti tilille

Pikavippi on nopein laina mitä markkinoilta löytyy. Pikavippi otetaan yleensä nopeaan lainatarpeeseen ja melko pieniin hankintoihin. Lainaa ei ole tarkoitettu pidempi aikaiseen käyttöön, vaan lainan takaisinmaksu tapahtuu noin kahdessa viikossa. Osa lainapalveluista antaa lainalle maksuaikaa jopa vuoden. Jos tarvitse suurempaa ja pidempi aikaisempaa lainaa, oikea laina voisi olla sinulle 100 – 60.000 euron kulutusluotto.

Koska pikavippi on suhteellisen pieni laina, johon hakijan ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia, laina myös maksetaan asiakkaan tilille nopeasti. Lainapalvelut lupaavat maksaa lainan tilille kaiken ollessa kunnossa, jopa 5 – 10 minuutissa lainahakemuksen käsittelyn jälkeen.

Monelle suomalaiselle pikavippi on ollut oikea ratkaisu, kun lainaa on tarvinnut nopeasti esimerkiksi hajonneen pesukoneen hankintaan, hammas- tai eläinlääkärikuluihin tai esimerkiksi yllättäviin ostoksiin.

 

Pikavippi vai kulutusluotto?

Suoralta kädeltä on vaikea sanoa kumpi lainatuotteista sopii juuri sinulle. Päätökseen vaikuttavat monet seikat.

Pikavippi on suhteellisen pieni, joten sillä ei suurempia ostoksia tehdä. Jos tarvitset lainaa vain pieneen hankintaan ja pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin, on valintasi varmasti pikavippi. Pikalainassa hyvää on se, että lainanlyhennys pysyy alhaisena, koska itse lainaakaan ei ole paljon. Monet yrityksistä myös tarjoavat uusille asiakkailleen korotonta lainaa, jolloin saat lainan ilmaiseksi, kunhan maksat lainan takaisin eräpäivään mennessä. Koroton ja kuluton vippi on arjen pelastus, kun palkkapäivään on vielä aikaa ja tarvitse rahaa ennen sitä muutaman satasen.

Kulutusluotto on suuruudeltaan 100 – 60 000 euroa ja myönnetty laina maksetaan hakijan tilille heti kertaluontoisesti. Jos saat kulutusluottoa esimerkiksi 20 000 euroa, sillä jo helposti remontoi kotia tai vaihtaa auton parempaan. Pikavipillä ei tällaisia ostoksia tehdä, mutta kulutusluotto on tähän tarkoitukseen oikein sopiva. Suomen suosituin laina on kulutusluotto, koska se taipuu niin monenlaiseen hankintaan.

Onko sinulla useampi pikavippi? Silloin kannattaa miettiä olisiko lainojen yhdistäminen ajankohtaista. Yhdistämällä useammat pikavipit yhteen edullisempaan kulutusluottoon, voit saada selvää säästöä lainan kulu ja korkomaksuissa.